26 Nisan 2010 Pazartesi

Gin Rummy Oyna

Dünyanın en çok oynanılan masa oyunlarının başında gelen Rummy, tüm dünyanın severek oynadığı bir oyundur. Gin Rummy masalarında eğlence ve heyecan dolu dakikalar geçireceğiniz bu yazılımı indirmek ve oynamak tamamen ücretsizdir. Eğer geleneksel okey oynamayı biliyorsanız, Gin rummy oynamayı çok kolay öğreneceksiniz. Sitemizdeki Rummy Kuralları bölümünü inceleyerek oyunun basit kurallarını öğrenebilir veya rummy yazılımı içerisindeki oynamayı öğreneme kılavuzunu kullanarak bu oyunu dakikalar içerisinde öğrenir ve oynamaya başlarsınız. Oyunu indirmek için aşağıdaki resimden yararlanın. Lobiye ücretsiz olarak üye olun ve dünyanın dört bir yanından gelen oyuncularla sohbet eşliğinde Gin Rummy Oyna!

Gin Rummy’e her oyuncu 10 kart ile başlar. Klasik sıralama ve sıralı perler oluşturma sistemine dayalı bu oyunda, her oyuncu sırası geldiğinde yerden kart çeker ve elinde kendi oyununa göre işine yaramayan kartı, yan tarafında oturan oyuncuya atar. Oyundaki amaç elinizdeki 10 kartla beraber anlamlı üçlüler yapmaya çalışmak ve bu sıralamaları en hızlı yapan olabilmektir.

Kartları aynı takım içerisindeki (kupa, maça, karo, sinek) sıralamaya çalışmalısınız. 1,2,3 anlamlı bir sıralamayken; Gin Rummy’de 4,7,8 anlamsız ve kurallara aykırıdır. Yine farklı takım setleri içerisindeki aynı rakamları kullanarak da sıralamalar yapabilirsiniz. 3,3,3 den oluşan maça, karo ve kupa anlamlı bir sıralama olarak kabul edilir.

Gin rummy oyna, bildiğiniz geleneksel rummy ve okey oyunlarından biraz farklı olsa dahi, yeni bir eğlence arayanlar için bulunmaz bir fırsattır. Klasik rummy ile gin arasındaki en büyük fark, geleneksel rummy oyununun 4, gin rummy oyununun ise çoklu oyuncular ile (en fazla 8) oynanılabilinmesidir.

Her oyunda olduğu gibi, rummy oyna yazılımını kağıt üzerinde anlattığımız zaman biraz karışık gelebilmektedir insanlara. Ancak oyun gerçekten basit ve kolaylıkla öğrenilebilinecek seviyededir. Özellikle Türkiye gibi hemen her kesimden insanın okey oynamayı bildiği bir ülke insanı için Gin Rummy Oyna hiç de zor olmayacaktır.

Sizde farklı milletlerden gelen binlerce kişiyle online platformda heyecan dolu gin rummy maçlarına katılmak, internette düzenlenen turnuvalarda boy göstermek ve farklı bir beceri oyunu oynamak istiyorsanız; Gin Rummy yazılımı içerisindeki yerinizi hemen alınız ve bu oyunun farkı atmosferi içerisinde eğlence dolu vakitler geçirmeye başlayınız.

11 Nisan 2010 Pazar

Rummy indir

Rummy nasıl bir oyundur? Rummy Nedir?
Rummy; Tüm dünyada sevilerek oynanılan bir masa oyunudur. En az iki, en fazla dört kişi ile oynanılır. Oyunun amacı elinizdeki taşları sıralı olarak dizmeye dayanır. Aslında rummy hemen hepimizin bildiği bir oyuna çok benzemektedir. Okey ile hemen aynı taşlar ve oyun tahtası ile oynanılan bu oyunu, okey oynamayı bilen herkes dakikalar içerisinde öğrenebilir.

Eğer Rummy oynamayı bilmiyorsanız hiç telaşa kapılmayın. Sitemizin “Rummy Kuralları” bölümünden oyunun basit kurallarını öğrenebilirsiniz. Ayrıca oyunumuz içerisinde Rummy oynamayı bilmeyen kişiler için bir bölüm oluşturduk, buradaki görüntülü talimatları inceleyerek dakikalar içerisinde oynamayı öğrenebilir ve hemen gerçek kişiler ile oynamaya başlayabilirsiniz.

Rummy İndir, Nasıl Oynamaya Başlarım?
1) İlk olarak oyunumuzun indir kurulum dosyasını bilgisayarınıza download etmeniz gerekmektedir. Rummy indir kurulum exe dosyası bir dakikadan az bir süre içerisinde bilgisayarınızda olacaktır. Oyunu indirmek için, Lütfen aşağıdaki resmin üzerine tıklayınız.

2) Oyunun kurulum dosyasını bilgisayarınızın masa üzerinden bulun ve çalıştır düğmesine tıklayın.

3) Oyunumuz 17 farklı dil seçeneği sunmaktadır. Türkçe dil seçimini yapınız ve bir ileri adıma geçmek için ileri butonuna basınız.

4) Rummy oyunu bilgisayarınız yükleniyor. 2 dakika sürecek yükleme işlemi sırasında lütfen başka bir butona basmayınız.


5) Rummy indir işlemlerinde son adıma geldiniz. Oyun içerisinde diğer rakiplerinizin sizleri görebileceği bir oyuncu adı belirleyiniz ve bu nicki şifreleyiniz. Kayıt sırasında sizlere ulaşabilmemiz ve yaşayabileceğiniz sorunlarda en hızlı çözümler getirebilmemiz açısından, geçerli bir posta adresi yazınız ve kaydınızı tamamlayınız.

Artık dünyanın dört bir yanından gelen oyuncular ile Online Rummy oynamaya hazırsınız. On binlerce kişi, günün farklı saatlerinde bu platform içerisinde rummy oynamaktadır. Günün her saati kendinize uygun birçok rakip bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Rummy indir işlemlerini yapmak zorunda mıyım? Yapmadan oynayamaz mıyım?

Dünyanın en gelişmiş online oyun yazılımlarından biri olan Rummy game içerisinde bir çok özellik bulunmaktadır. Bu gelişmiş program henüz internetten direk indir işlemleri yapılmadan oynanılmamaktadır. Gerçek ses ve 3 boyutlu görüntü kalitesini, sizlere her bilgisayardan en iyi şekilde ulaştırabilmemiz açısından Rummy indir sayfasında anlatılan oyunun indirme ve yükleme adımları her oyuncunun bir kereliğine mahsus olarak yapması gereken işlemlerdir.

Herhangi bir bilgisayar ve internet kullanıcısının rahatlıkla yapabileceği bu talimatlar bir kereliğine mahsustur. 2 – 3 dakika süren indir ve yükleme adımlarının ardından, bir daha rummy oynamak için hiçbir siteye bağlanmanıza gerek yoktur. Direk kendi bilgisayarınızdan oyun lobisine bağlanır ve hemen oynamaya başlarsınız. Lobi içerisinde; yerli ve yabancı kişiler ile rummy oynayabilir, turnuvalara katılabilir ve sohbet edebilirsiniz. Sizde eğlence dolu bu dünya içerisindeki yerinizi almak ve gerçek kişiler ile oynamak istiyorsanız, hemen Rummy indir sayfasından yazılımı indirin ve eğlencenizi başlatın.
Tüm Avrupa’yı kasıp kavuran Rummy artık Türkiye’de. Okey oyunu ile birbirine çok benzeyen bu oyunu hemen indir ve oynamaya başla. Dilerseniz sitemizden okey oyunu indir ve gerçek kişilerle sohbet ederek okey oynamaya başla. İki oyunda tamamen ücretsiz olarak RummyOyna.Blogspot.com adresinde sizleri bekliyor. Bu heyecan dolu oyunlar arasındaki yerini geç kalmadan al!