5 Ocak 2010 Salı

Rummy Oyna Blogspot ücretsiz oyun hizmeti

Rummy Oyna Blogspot adresinden hepinize merhaba. Sitemiz 06/01/2009 Tarihi itibari ile yayın hayatına başlamıştır. Sizlere tamamen ücretsiz oyun hizmeti olacak olan bu sitede, güncel yazılar ve son zamanlarda Avrupa’nın en çok oynanılan oyunu olan Rummy hakkında bilgiler sunacağız.

Rummy Oyna Blogspot sitesinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Rummy (Rummi)oyunlarını bulabileceksiniz. Avrupa’daki rummy sitelerinin tanıtımları ve online oyunların ücretsiz indirme linklerini rahatlıkla erişebileceğiniz güncel bir blog hazırlamak için kolları sıvamış durumdayız.

Avrupa’da oynanılan bu oyun basit kurallar üzerine kurulmuş ve Türk insanının çok iyi bildiği okey oyununun bir benzeridir. Sitemiz güncel yayın hayatına başlamış olup, Rummy Oyna Blogspot adresinde çok yakın bir süre içerisinde, rummy oyununun nasıl oynanılacağı, kuralları, geçmişi, nerede oynanılacağı gibi sorularınıza da cevap bulacaksınız.

Ülkemizde henüz çok az kesim tarafından bilinen Rummy (Türkçesi Rummi), diğer yabancı ülkelerde gördüğü rağbeti ülkemizde de göreceği kanaatindeyiz. Bu eğlenceli oyun hakkında aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabileceğiniz bir site yapabilmek ve günvel bir rummy oyun hizmeti sunabilmek için yoğun bir şekilde yazacak ve çalışacağız. Bizden ayrılmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tüm Avrupa’yı kasıp kavuran Rummy artık Türkiye’de. Okey oyunu ile birbirine çok benzeyen bu oyunu hemen indir ve oynamaya başla. Dilerseniz sitemizden okey oyunu indir ve gerçek kişilerle sohbet ederek okey oynamaya başla. İki oyunda tamamen ücretsiz olarak RummyOyna.Blogspot.com adresinde sizleri bekliyor. Bu heyecan dolu oyunlar arasındaki yerini geç kalmadan al!