21 Mart 2010 Pazar

Online Rummy

Avrupa’nın en çok beğenilen ve internette oynanılan online oyunu Rummy artık Türkiye’de. Dünyanın en büyük oyun salonu içerisinde, Rummy oynamak, yeni kişiler tanımak, turnuvalara katılmak ve internetteki can sıkıntınıza son vermek için online platformu hemen bilgisayarlarınıza indirin ve oynamaya başlayın.


Online Rummy programını indirmek için; Lütfen Burayı Tıklayın.


Online piyasada bir çok oyun salonu bulabilirsiniz. Eğer sizler farklı bir oyun, yeni bir eğlence arıyorsanız, Rummy sizlerin bu konuda bulabileceği en iyi oyundur. Online lobisi içerisinde 30 farklı milletten oyuncu barındıran bu program, Türkçe menüsü sayesinde kolaylıkla indirilebilinir. Kullanıcı dostu ara yüzü ile hiçbir zorluk çekmeden oynayabileceğiniz bu programın indirme ve yükleme adımları tamamen ücretsizdir.

Rummy oynamanı bilmiyorsanız sakın üzülmeyin. Bu oyun bizlerin yıllardır oynadığı Okey oyununa çok benzer kurallar ile oynanılmaktadır. Okey ve Rummy arasında birkaç ufak kural değişikliği dışında çok büyük farklar yoktur. Oyun lobisine üye olduğunuzdan birkaç dakika sonra Rummy oynamayı hemen öğrenebilirsiniz. Zaten program içerisinde Rummy oyununu nasıl oynayacağınızı anlatan görsel bir video bulunmaktadır. Bu görseli izlemeniz sizlerin oyunu öğrenmesini ve oynamaya başlamanız için yeterli olacaktır.

Okey ülkemizde; gerek gerçek hayatımızda, gerek ise internette çok büyük bir kitle tarafından oynanılıyor. Hemen hepimizi okey oyununu bilir ve severek oynarız. Rummy ise, okeyin bundan çok uzun zaman öncelerinde milletler arası geçişi sırasında kurallarının farklılaşmasından ortaya çıkmış bir oyundur. Eğer okey, poker gibi oyunları oynamayı seviyorsanız, Rummy oynamayı da seveceğinizden hiçbir şüpheniz olmasın.

Online Rummy salonu eğlenceli ve heyecan vericidir. Sohbet odalarıi 3 boyutlu görüntü, online turnuvalar, gerçek maçlar ve daha fazlası bu yazılım içerisinde sizleri bekliyor. Sizde Avrupa’nın en sevdiği bu oyun içerisindeki yerinizi almak ve can sıkıntınıza eğlenceye bırakmak için hemen heyecan verici online rummy platformunu bilgisayarlarınıza indirin ve ücretsiz olarak oynamaya başlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tüm Avrupa’yı kasıp kavuran Rummy artık Türkiye’de. Okey oyunu ile birbirine çok benzeyen bu oyunu hemen indir ve oynamaya başla. Dilerseniz sitemizden okey oyunu indir ve gerçek kişilerle sohbet ederek okey oynamaya başla. İki oyunda tamamen ücretsiz olarak RummyOyna.Blogspot.com adresinde sizleri bekliyor. Bu heyecan dolu oyunlar arasındaki yerini geç kalmadan al!