1 Mart 2010 Pazartesi

Rummy Oyna

Dünyada bir çok milletin vazgeçilmez oyunu olan Rummy, artık Türkiye’de. Rummy Oyna sitesinden ücretsiz olarak online rummy programını indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Rummy hakkında bilgi sahibi değilseniz sitemizin Rummy Kuralları bölümünden oyunun kurallarını hemen öğrenebilir ve bu eğlenceli dünyada oynamaya başlayabilirsiniz. Basit kurallar üzerine kurulu olan bu oyun, ülkemizde sıklıkla oynanılan okeye çok benzemektedir. Okey ise Türkiye’nin hemen her kesimindeki insan tarafından bilinmekte ve oynanılmaktadır. Zaten Rummy Oyna bizim yüz yıllardır oynadığımız okeyin, zaman içerisinde özellikle Avrupa insanı tarafından biraz değiştirilmiş kuralları ile oynanılanıdır. Bu yüzen rummy öğrenmeniz çok kolay olacaktır. Dünyanın en büyük Rummy Oyna programı içerisindeki yerinizi almak ise, tamamen ücretsizdir. Saniyeler içerisinde rummy oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunu indirmek ve hemen oynamak istiyorsanız, aşağıdaki resmin üzerine tıklayınız ve oyunun dakikalar içerisinde bilgisayarınıza inmesini bekleyiniz.

Bu sitede Rummy oynarken yeni insanlar ile tanışabilirsiniz. 3D grafikler ve gerçeğe yakın ses özellikleri ile sizleri etkileyecek olan bu oyun içerisinde kişisel sohbet odası bulunmakta ve her oyuncunun kendisine ait msn benzeri bir programı bulunmaktadır. Rummy oyna maktan zevk aldığınız arkadaşlarınızı bu listeye dahil edebilir ve oyun lobisine girdiğinizde online olup olmadıklarını görebilirsiniz. Sizde dünyanın en eğlenceli oyunları arasında yer alan Rummy içerisindeki yerinizi almak, sohbet ederek bu oyunu oynamak istiyorsanız vakit kaybetmeden online programımızı bilgisayarlarınıza indirin ve hemen gerçek kişiler ile oynamaya başlayın. Rummy Oynamak için geç kalmayın. İnternetteki can sıkıntınızı hemen eğlenceye çevirin.

Oyunun Türkçe dil desteği bulunduğundan indirme ve oynama adımlarında hiçbir zorlukla karşılaşmazsınız. Rummy programını indirmek için Lütfen aşağıdaki resmin üzerine tıklayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tüm Avrupa’yı kasıp kavuran Rummy artık Türkiye’de. Okey oyunu ile birbirine çok benzeyen bu oyunu hemen indir ve oynamaya başla. Dilerseniz sitemizden okey oyunu indir ve gerçek kişilerle sohbet ederek okey oynamaya başla. İki oyunda tamamen ücretsiz olarak RummyOyna.Blogspot.com adresinde sizleri bekliyor. Bu heyecan dolu oyunlar arasındaki yerini geç kalmadan al!