26 Haziran 2010 Cumartesi

Rummy

Dünyanın en yaygın oynanılan masa oyunlarının başında gelen Rummy, Türkiye’yi de kasıp kavurmak için geldi. Özellikle Avrupa ve Amerika kıtalarındaki hemen her ülkede oynanılan bu eğlenceli masa oyununu sitemizden hemen indirin ve gerçek bir eğlenceye hazır olun.


Rummy oynamayı Türk insanları çok sevdi. Bunun nedeni açık aslın. Rummy (Türkçe Rummi) bizlerin hayatımızın değişmez parçası olan okey oyununa çok benziyor. Zaten Rummi geleneksel okey oyununun zaman içerisinde milletlerin ek özellikler eklenmesiyle değişmiş haline verilen isimdir. Eğer sizler okey oynamayı biliyorsanız hemen rummy oyna programını bilgisayarınıza indirin. Kafanızda hiçbir soru işareti olmasın. Birkaç kural farklılığından ibaret bu oyun, bizlerin yıllardır oynadığı ancak sık olarak oynanıldığından insana zevk vermeyen Okey oyununun çok benzeri, ancak daha heyecanlısı, daha eğlenceli olanıdır.

Rummi yazılımı tamamen ücretsizdir. Oyunu indirdikten hemen sonra bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Rummy indir sayfasından oyunun kurulum basamaklarını ve görsel olarak bilgisayarınıza nasıl indireceğinizi öğrenin. Ardından oyun lobisine kayıt olun ve tüm dünyadaki rummi severlerle aynı lobi içerisinde heyecan dolu maçlar yapmaya ve hoş sohbetler etmeye hazır olun. Çok eğlenecek ve bilgisayarınızın başından ayrılamayacaksınız.

Okey; 4 kişilik ve özel ıstakasıyla oynanılan bir masa oyunudur. Okeyin içerisinde şans faktörü kazanmaya giden yolda en fazla hakim olanıdır. Taş takibi, oyun tecrübesi gibi faktörlerde okeyde kazanmaya giden yollardandır, ancak en etkin olanı tabi ki de şanstır. Eğer o gün şansınız yoksa, okey oynamaktan hiçbir zevk almaz ve sürekli yenilirsiniz. Bu da insanı sinir eden bir durumdan başka bir şey değildir. Ancak Rummy için aynısını söyleyemeyiz.

Rummy içerisinde sizlerin şansınız olmasa dahi, profesyonelliğiniz ve tecrübenizle oyunu çevirme şansınız vardır. Oyun içerisinde kart (taş) takibi çok önemlidir. Rakiplerinizin elini açması, sizlerin yerdeki perlere ekleme yapmanız oyunun başlıca önemli ve şansı geçebileceğiniz durumlarını oluşturmaktadır. Rummi okeyin aksine, kartlarla da oynanılabilinir.

Sistemimiz içerisinde, isterse kartlarla rummy oynar, isterseniz de bildiğimiz klasik okey taşları ve ıstakasıyla rummy oynarsınız. Bu konuda, oyun kararı sizlere bırakmaktadır. Kendi masanızı oluşturabileceğiniz gibi, oyun içerisinde hazır açılmış olan masalardan dilediğinize oturabilirsiniz. Eğlence ve heyecanın vazgeçilmez mekanı içerisindeki yerinizi alın ve online rummy oynamanın tadını çıkarın.

İnternettin bizlere kazandırdığı en büyük yeniliklerden olan online oyun sektörünün vazgeçilmez oyunu olan Rummi içerisindeki yerinizi hemen şimdi alın. Eğlencenizi ertelemeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Tüm Avrupa’yı kasıp kavuran Rummy artık Türkiye’de. Okey oyunu ile birbirine çok benzeyen bu oyunu hemen indir ve oynamaya başla. Dilerseniz sitemizden okey oyunu indir ve gerçek kişilerle sohbet ederek okey oynamaya başla. İki oyunda tamamen ücretsiz olarak RummyOyna.Blogspot.com adresinde sizleri bekliyor. Bu heyecan dolu oyunlar arasındaki yerini geç kalmadan al!